Vragen en antwoorden

Ik had ook heel wat vragen toen ik startte aan mijn specifieke dieet, daarom leek het mij wel leuk om op zoek te gaan naar wat antwoorden en inspiratie die iedereen wel wat kan interesseren. Hieronder kan je resultaten vinden van enquetes, veel gestelde vragen en zoveel meer,… Zijn er specifieke vragen? Aarzel dan zeker niet mij te contacteren.

Glutenvrij/ lactosevrij winkelen
Glutenvrij/ lactosevrij winkelen
Je kent het wel, de etiketten aan de achterzijde van een verpakking. In Europa zijn ze verplicht om alle ingrediënten te vermelden op de verpakking. Ook om enkele allergenen verplicht aan te duiden, pas...
Read more →
Handige facebookgroepen
Handige facebookgroepen
In het begin van een nieuw dieet ga je vooral op zoek naar “lotgenoten”, waar kan je deze beter vinden dan op sociale media. Ik maakte hier een lijstje van de enkele sociale media...
Read more →
Glutenvrij ontbijt – het onderzoek
Glutenvrij ontbijt – het onderzoek
Ik was zeer benieuwd naar jullie ontbijtgewoontes, daarom heb ik een enquete opgesteld die jullie uitgebreid hebben ingevuld. Dankjewel alvast voor jullie respons, ik vatte hieronder de cijfers en ondervindingen samen. Ontbijten wij gezond...
Read more →