Glutenvrij online

Ik bestel ook regelmatig eens wat producten online, producten die niet zo eenvoudig te vinden zijn in de winkel kan je wel terugvinden bij onderstaande webshops, hier vind je een lijst van deze online winkels en een korte beschrijving van hun aanbod en verzendkosten.

Glutenvrijemarkt

De glutenvrijemarkt is een hele grote webshop met producten waar iedereen wel wat kan vinden. Hou zeker de wekelijkse acties in de gaten om kortingen te scoren en wil je graag een gratis verzending? Bestel dan meer dan 45 euro.

Glutenvrije webshop

Ook de glutenvrije webshop is een nederlandse webshop met heel wat keuze, ik wissel meestal af tussen de 2 webshops om te bestellen. Wil je gratis levering bij hun, bestel dan ook meer dan 45 euro.

Traindevie

Traindevie heeft een zeer breed aanbod aan glutenvrije producten. Je besteld online in deze webshop en kan dit in een afhaalpunt (1,80 euro verzendingskosten) of thuis laten leveren (Afhankelijk van de afstand). Let op, je moet wel voor minstens 30 euro bestellen.

Lekker glutenvrij

Lekker glutenvrij is een traiteur/ slagerij met glutenvrije producten. Ze bieden enkele bereide gerechten aan en ook vers vlees die niet altijd glutenvrij is zoals gehakt, lasagne,... Nadat je online hebt besteld haal je je bestelling af in de winkel in Wortegem.

Rabarber glutenvrij

Huisgebakken brood en gebak, echt wel genieten dus. Let wel op dit gebak bevat vaak glutenvrij tarwezetmeel, niet iedereen kan dit verdragen. Je kan je bestelling online doorgeven en dan afhalen op vrijdag tussen 16u en 20u of zaterdag tussen 10u en 12u, ook mogelijk op afspraak.

Bakkerij eugène

Naast een fysieke bakkerij in Antwerpen kan je hier ook online je bestelling doorgeven. Ze hebben zeer lekkere pistolets maar ook lekker brood, koffiekoeken,... Handig is ook dat ze sommige producten kunnen aanpassen naar jou noden en wensen.
Op zoek naar meer informatie over een ander dieet? Hier kan je terugkeren naar het overzicht.