Reviews

Omdat de zoektocht niet altijd even simpel is naar lekker glutenvrij voedsel help ik graag een handje door mijn testjes uitgebreid te beschrijven. Zowel de product testen als de restaurant bezoekjes probeer ik hieronder in kaart te brengen. Heb je een goede suggestie van een lekker glutenvrij restaurant of een lekker product; laat zeker een berichtje na.

Leev
Leev
Verhaal achter het merk Leev heeft 3 basis waarden, namelijk: Gezonder, eerlijker, lekkerder. Niet omdat het zo moest, maar omdat ze het zou wilden. Alle leev producten zijn 100% biologisch, alle producten hebben een eerlijke prijs (beschikbaar...
Read more →
Chop Chop
Chop Chop
Verhaal achter het merk Gezond eten en gevarieerd eten is zeer belangrijk, soms is het niet zo eenvoudig wegens tijdsgebrek snel een gezond gerecht op tafel te toveren. Dan is een foodbox een goede...
Read more →
Consenza
Consenza
Verhaal achter het merk Consenza is gestart in 2006, dit is een bedrijf met Nederlandse roots maar Consenza vestigde zich al snel in andere landen. Het assortiment breidde snel uit naar 65 houdbare producten...
Read more →
Nakd
Nakd
Verhaal achter het merk Nakd vind gezondheid en eerlijkheid in de wereld zeer belangrijk, dit doen ze dan ook aan de hand van dieetproducten die gluten-vrij zijn, suiker-vrij zijn maar ook vegetarisch, veganistisch en...
Read more →
Rosies
Rosies
Verhaal achter het merk Rosies is een relatief klein maar gepassioneerd bedrijf die gespecialiseerd is in glutenvrije producten van hoge qualiteit. Ze vinden een familie en milieuvriendelijkheid zeer belangrijke waarden en willen graag bijdragen...
Read more →
Hak
Hak
Verhaal achter het merk Al meer dan 60 jaar verwerkt Hak verse groenten en fruit. Met respect voor mens en natuur willen ze gezond eten en lekker leven gemakkelijker maken. Eerlijke kwaliteitsgroenten en fruit...
Read more →
Beccaria
Beccaria
Verhaal achter het merk Beccaria produceert traditionele producten in een nieuw jasje, ze zoeken ook naar manieren om de kwaliteit en smaak constant te verbeteren. Gluten-en lactosevrij moet niet betekenen dat je moet inboeten...
Read more →
Dr. Oetker Ristorante
Dr. Oetker Ristorante
Verhaal achter het merk Dr. Oetker is sinds 1929 beschikbaar in België, dit is een bedrijf die we voornamelijk kennen van de voedingsproducten. Kwaliteit en respect zijn kernwaarden binnen dit bedrijf. Zowat 20 jaar...
Read more →
Bazqet
Bazqet
Verhaal achter het merk Bazqet wil tussendoortjes aanbieden die verantwoorder zijn, waar je bewuster voor kunt kiezen. Ze willen hierbij bijdragen aan de gezondere levensstijl, maar ook tegemoet komen aan enkele noden van de...
Read more →
Traindevie
Traindevie
Verhaal achter het merk Dit bedrijf is gestart sinds 2 oktober 2015, de bedrijfsleider heeft al heel haar leven coeliakie en is dus een ervaringsexperte. Tijdens de opstart (oorspronkelijk was alleen horeca het doelpubliek)...
Read more →
Bakkerij Leo
Bakkerij Leo
Verhaal achter het merk Bakkerij Leo heeft 3 winkels in de buurt van Almelo en Rijssen (Nederland), hier maken ze elke dag vers betaalbaar brood. Dit brood wordt volgens de strengste normen glutenvrij gebakken...
Read more →
Céréal
Céréal
Verhaal achter het merk Céréal bestaat al sind 1934, de combinatie van een apotheker en een molenaar heeft gezorgd voor dit bedrijf vol gezonde en verantwoorde voeding. Niet elk lichaam is dezelfde en daarom...
Read more →
LoveChock
LoveChock
Verhaal achter het merk Vriendelijk voor het milieu: LoveChock vind het belangrijk dat de aarde zo min mogelijk belast wordt door het productieproces. 100% biologische ingrediënten en een zo milieuvriendelijk mogelijke verpakking. Vriendelijk voor...
Read more →
Eat natural – Super granola
Eat natural – Super granola
Ik ontbijt ‘s ochtends het liefst met een krokante granola, omdat ik nu nog volop aan het herstellen ben heb ik niet altijd de energie om veel te koken en te bakken. Daarom was...
Read more →
Schär – Lasagne
Schär – Lasagne
Een kant-en-klare maaltijd heeft iedereen wel eens op zijn bord, zeker en vast als er een avondje genieten op het programma staat met een goed boek. Ik probeerde dan ook graag de lasagne van...
Read more →