Contact

Hi,

Welkom op Rose à Licious. Deze blog laat alles zien wat dicht bij mijn hart ligt; glutenvrij, lactosevrij en tarwevrij eten, reizen, handgemaakte spullen, liefde,… Ik ben begonnen met deze blog omdat ik zelf ziek ben geworden door deze gluten, mijn zoektocht naar glutenvrij eten begon nog maar heel recent en aangezien ik zelf heel graag kook leek het mij de aangewezen kans om mij hier verder in te verdiepen. Gluten zijn bij mijn dieet helemaal uit den boze, maar lactose kan ik beperkt verdragen. Vandaar dat de meeste receptjes zowel Glutenvrij als lactosevrij zijn. Daarnaast ben ik een grote creatieveling, ik hou van zelf cadeautjes maken, decoreren,…

Na een grote periode goed ziek te zijn was ik opnieuw op zoek naar de rust en naar genieten in mijn/ ons leven en dit deel ik dan ook graag met jullie. Nu ben ik volop aan het herstellen en mijn lichaam de tijd aan het geven om te genezen, stapje voor stapje ben ik terug gezond aan het worden.

Neem gerust een kijkje doorheen deze site en ik ben benieuwd naar jullie levensverhalen dus geef gerust jullie reacties en deel deze met mij. Wil je graag iets delen met mij, of wil je graag een samenwerking of meer informatie? Met heel veel plezier!

Neem gerust contact met mij op via mail: info@rose-a-licious.be
Follow me op instagramhttps://www.instagram.com/rose_a_licious/
Follow me op facebookhttps://www.facebook.com/rose-a-licious/