Bonduelle

Pure groenten, bereide gerechten, Bonduelle heeft een zeer breed assortiment aan producten. Producten die handig zijn om in huis te hebben en mee aan de slag te gaan.

Het verhaal achter Bonduelle.

Bonduelle maakt de stap naar groenten eten eenvoudiger, handige verpakkingen. Kant-en klare gezonde opties,... Ze zoeken dan ook naar de beste manier om onze voeding gezond en vers te bewaren. De producten van Bonduelle zijn verspreid over de hele wereld dus je kan op heel veel plaatsen de handige opties terugvinden van Bonduelle. Onlangs zijn ze begonnen met de mini packs - deze vind ik zelf superhandig. Een perfecte éénpersoons-portie die lekker vers is. Zie maar naar de quinoa of de maïs,...

Wist je dat Bonduelle meewerkt aan minder zout/suiker

Hier kan je een mooi overzichtje vinden van hun stappen om minder zout en suiker in onze voeding te verwerken. Hoe puurder onze voeding, hoe beter. Je kan het nog altijd zelf toevoegen naar smaak en goesting. http://www.bonduelle.nl/pdf/Infographics_Groenteconserven.pdf
Quinoa

Ingrediënten: Water, quinoa (48%), zout, verdikkingsmiddelen: xanthaangom, guargom, olijfolie extra vierge

Crispy maïs

Ingrediënten: Maïskorrels, water, zout

Kikkererwten
Ingrediënten: kikkererwten, water, zout

Quinoa hawaï

Af en toe eet ik wel eens quinoa, dit eet ik dan in de plaats van rijst of glutenvrije pasta. Maar in de zomer is een koude quinoa salade toch wel één van mijn favorieten. Zo maakte ik de quinoa hawaï salade, ideaal voor bij een stukje kip of gewoon zo als lunch.