Terrasana

Een merk naar mijn hart, terrasana zet in op gezonde/ pure voeding zonder al te veel toevoegingen en voor iedereen is er wel wat.

Het verhaal achter terassana.

Terrasana is een Nederlands bedrijf met een groot en divers assortiment aan gezonde voeding. Terrasana heeft bijvoorbeeld glutenvrije pasta, vegan pesto, alles voor de japanse keuken,... in het gamma.  Ik mocht enkele van hun producten uitproberen en ging dan ook aan de slag om enkele leuke receptjes te creëren.

Ze hebben ook een zeer lekker zuiver amandelmeel, ik gebruik dit regelmatig in mijn "baksels". 

Vegan pesto

Ingrediënten: extra vierge olijfolie*, basilicum*, walnoten*, cashewnoten*, pijnboompitten*, zeezout

Kikkererwten pasta

Ingrediënten: kikkererwtenmeel*, water

Boekweitgrutten

Ingrediënten: sojabonen*, water, zout, geroosterd sojameel* (kosen), koji-ferment

Spaghetti bolognaise

 

Wie lust er pasta? Raise your hands! Ik hou wel af en toe eens van pasta maar deze pasta is toch wel zeer smaakvol, ik gebruikte dan ook de glutenvrije kikkererwten pasta van Terrasana, gezond en verantwoord!