Glutenvrije bucket list – Europa

Ik heb toch nog wel wat elementen op mijn bucket list staan, plaatsen die ik heel graag wil zien, wil bezoeken maar ook enkele guilty pleasures zoals enkele glutenvrije hotspots die ik zeker en vast eens wil bezoeken. Hier heb ik er een paar opgelijst, weet jij er ook nog? Laat mij ze zeker en vast weten, dan kan ik ze bijvoegen aan mijn glutenvrije bucket list.

Parijs (Frankrijk)

Londen (Engeland)

Berlijn (Duitsland)

Amsterdam (Nederland)

Brussel (België)

  • Een glutenvrije hamburger bij “Moonfood café”
    Website: Moonfood café

Kopenhagen (Denemarken)


Heb jij nog plaatsen/ restaurantjes die ik zeker niet mag missen? Of de stad die er heerlijk aan toe gaat voor glutenvrij eten? Laat het mij zeker en vast weten. Ik ben benieuwd!

2 comments

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *