Lekker glutenvrij op valentijn – Win actie!

Ik ben mijn vriend heel erg dankbaar dat hij mij al die tijd doorheen de moeilijke periode gesteund heeft. Daarom wil ik dan ook valentijn eens extra in de kijker zetten. Valentijn hoeft niet persé voor je lief/ vriend/ man te zijn maar dit kan gelden voor iedereen die wel eens extra geliefd mag zijn. Wie verdiend er volgens jou een zalige dag?

Iedereen heeft wel een lekker gebak, ook voor valentijn is het wel leuk om een zelfgemaakt gebak of broodje op tafel te toveren. Daarom wil ik graag een handje helpen bij het bakken en inspireren, komende dagen ga ik nog enkele creaties delen die ideaal zijn om van te genieten bij een (romantisch) etentje of koffie-thee momentje.

 

Wat kan je winnen?

 1. Nogluten Glutenvrije bakmengeling 1 kg
  Verrijkt met ijzer, vitamine B-complex en foliumzuur
  Bevat: Glutenvrije tarwezetmeel, magere melkpoeder
 2. Nogluten Glutenvrije bakmengeing met voedingsvezels 1 kg
  Verrijkt met ijzer, vitamine B-complex en foliumzuur
  Bevat: Glutenvrije tarwezetmeel, magere melkpoeder
 3. Noproten Bakmengeling glutenvrij en eiwitarm 1 kg
  Verrijkt met ijzer, vitamine B-complex
  Bevat: Glutenvrij tarwezetmeel

 

Voorwaarden van de win-actie:

Ik ben zeer benieuwd of jullie lekkere zoete of hartige receptjes en weetjes hebben voor valentijn. Dit mag het allerlekkerste taartje zijn dat je ergens kan kopen, of dat je zelf ooit eens hebt gemaakt. Hoe pak jij valentijn aan als je op locatie gaat eten die dag? Laat mij jou perfecte valentijn weten en wie weet komt één van de bloem mixen jou richting uit.

 1. Volg mij op instagram en/of facebook
 2. Like het bericht op instagram en/of facebook
 3. Laat hieronder even een reactie achter over jou ultieme tip voor een perfecte valentijn.

Je kan deelnemen tot en met maandag 12 februari, op woensdag 14 februari maak ik de winnaars bekend. Ik ben benieuwd naar jullie reacties, tot binnenkort!

6 comments

 1. Ik ben zeker benieuwd deze bloem te ontdekken, ben glutenintollerant en steeds op zoek naar lekkere receptjes. Voor mij het ideale dessertje; ook voor Valentijn is versgeklopte room, stukjes merengue en een colis van rode vruchten. Heerlijk genieten!

  1. Dat is waar, de simpele dingen zijn meestal de beste. Daar kan je meestal nog het meest van genieten. Jij hebt alvast een mooie bloemmix gewonnen. Stuur je even je adres gegevens naar info@rose-a-licious.be, dan komt dit jou richting uit.

 2. Heerlijk ik ben dol op glutenvrije brusselse wafels maar met schar mix kuchen en cake lukken mij brusselse wafels wel maar die zakken ineen als ze uit het wafelijzer komen mss zijn deze bakmixen wel geschikt voor mij lekkere brusselse wafels die ik graag nog is op tafel wil zetten met valentijn

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *