Dinner inspiratie uit 2017

Ook enkele dinner recepten zette ik speciaal voor jou op een rij, dit is een selectie uit de recepten van 2017. Geniet ervan, er komt zeker en vast nog heel wat nieuws aan in 2018, dus hou het goed in de gaten!

Diner:

  1. Risotto met scampi’s
  2. Op en top vlaams
  3. Gezond genieten
  4. Papillot met zalm en asperges
  5. Pizza met een zoete groentenbodem

 

Risotto met scampi’s

Een warm rijstgerecht, smeuïg en toepasbaar met alle ingrediënten die je zelf graag lust. Ik maakte een variant met asperges en scampi’s. Dit is voor mij absoluut even genieten…

Risotto met scampi’s

 

Op en top vlaams!

Deze vlaamse klassieker komt meermaals per jaar op het bord bij elke vlaming, ik wou dan ook graag een versie maken die ik zelf ook kan eten. In combinatie met verse frietjes (groentenfrietjes of gewone frietjes) en een lekker slaatje is dit een top gerecht!

Stoofvlees op vlaamse wijze

 

Gezond genieten

Ik serveer deze quiche ook wel af en toe bij een feestje, de presentatie alleen al kan je doen watertanden. Deze quiche met courgette en wortel en een krokante amandel-havermout bodem is dan ook echt wel eens de moeite waard om uit te proberen.

Veggie quiche met amandelbodem

 

Papillot met zalm en asperges

Ja hoor, ik heb ook af en toe absoluut geen zin om een uur over de kookpotten te hangen, heb jij dit ook af en toe wel eens? Dan is dit een goede oplossing… Een lekkere papillot met zalm en asperges, bijna geen voorbereidingswerk en de oven doet nadien al het harde werk.

Papillot met zalm en asperges

 

Pizza met een zoete groenten bodem

Koken met restjes is altijd een uitdaging, door een restje pastinaak en wortel kwam ik dan ook op dit gerechtje. Een gezonde pizza met een zoete groenten bodem, geniet ervan!

Pizza met wortel-pastinaak bodem

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *