Ecotariër foodtruck

Verhaal achter het merk

Romy, ook zij ontdekte een tijdje terug dat ze intolerant was voor meerdere productgroepen zoals gluten, lactose, tarwe,… Ook geraffineerde suiker en soja waren vrij moeilijk. Daarom besloot ze om onbewerkte voeding te gaan promoten en dit doet ze dan ook met haar foodtruck. De Ecotariër foodtruck zorgt voor lekkere en zuivere producten die toegankelijk zijn voor meerdere mensen. Gezond genieten zonder zorgen, met behulp van crowdfunding zette ze het project op poten en ondertussen toeren ze rond met hun foodtruck.

 

Producten die ik testte

Ik kocht één gebakje op de glutenvrije jaarlijkse wintermarkt in Sint-Niklaas. Namelijk een stukje chocolade raw chocolate cheese cake. Zo een stukje taart kost 4 euro per stuk, de prijzen verschillen per product.

 

Raw chocolate cheese cake

Ingrediënten:
Noten, dadels, chocolade,…

Allergenen:
Dit gebak is glutenvrij, lactosevrij, tarwevrij, suikervrij

Textuur:
De textuur van dit gebak was zeer zacht, maar wel zeer compact en vast. De bodem heeft een zachte maar toch licht knapperige bite en het kaastaart gedeelte is vrij compact (zwaar) maar wel zacht om in te bijten.

Smaak: 
De smaak van deze vegan cheesecake was zeer vol, een lekkere volle chocolade smaak en de bodem smaakte zoet en knapperig door de noten-daden mengeling. De chocolade die gebruikt is in dit gebak is ook zuiver en puur waardoor je een lekkere zoete maar toch niet te zoete pure chocoladesmaak hebt. Ik vond dit een lekker maar wel zwaar gebakje.

 

Conclusie Ecotariër foodtruck

Het is fijn te zien dat iemand die zo gepassioneerd bezig is met gezonde en glutenvrije voeding een foodtruck heeft. Dit zorgt voor een lekker alternatief gebakje voor tijdens een foodtruck festival of een gewoon festival natuurlijk. Ik hoop dat we ze in de toekomst nog heel veel tegenkomen, dit zorgt ervoor dat ook ik (en wij) van lekkere gebakjes ter plaatse kunnen genieten. Onbezorgd genieten van een lekker en gezond snoepertje op locatie, dit is toch wat iedereen wil?

Waar zijn deze producten te verkrijgen? Klik hier voor meer info.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *