Glutenvrije feestdagen #decemberglutenvrij

Het is bijna kerst, ja ik weet het. Nog net niet helemaal, maar ik kijk wel absoluut uit naar de feestdagen. Dat zijn zo de gezellige momenten met familie en vrienden met een klein cadeautje en lekker gezellig eten en samenzijn. Om ons goed voor te bereiden voor enkele veilige en smaakvolle feestdagen bloggen we met een hele hoop bloggers een volledige december rond het thema.

Ook ik blog dit jaar gezellig mee, ik kijk dan ook uit naar mijn eerste “speciale” feestdagen. Ik ben benieuwd hoe mijn vrienden en familieleden hiermee zullen omgaan en hoe ik zelf dit zal ervaren. Het is dan ook het eerste jaar dat ik “moeilijk” moet gaan doen rond eten.

Ben jij ook benieuwd naar wat wij allemaal zullen bloggen? De hele maand december kan je ons volgen en elke dag posten we een nieuw artikel. Deze bloggers nemen allemaal deel aan #decemberglutenvrij 2017 (in alfabetische volgorde):

Volg je graag alles op de voet? Dan kan je #decemberglutenvrij volgen op Instagram en Facebook. Dan mis je zeker geen enkel artikel en kan je elke dag aan de slag met tips & tricks of een lekker recept,… Elke blogger pakt het aan vanuit zijn/ haar origineel standpunt dus voor elk wat wils!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *